detector.media
08.06.2016 18:08
Кримчанина оштрафували за «екстремістські» книжки на сайті
Кримчанина оштрафували за «екстремістські» книжки на сайті
Підконтрольна Росії прокуратура Сімферополя в окупованому Криму стверджує, що під час моніторингу мережі інтернет на сайті з матеріалами для школярів були виявлені електронні версії книг «антисемітського і русофобського змісту».

Про це повідомляє «Крим.Реалії» з посиланням на прес-службу російської прокуратури у Криму.

Як йдеться у повідомленні, прокуратура порушила проти адміністратора сайту справу про адміністративне правопорушення за статтею «масове поширення екстремістських матеріалів, включених в опублікований федеральний список екстремістських матеріалів».

За результатами розгляду постанови прокуратури, Центральний районний суд Сімферополя, підконтрольний Росії, призначив кримчанину адміністративне покарання у вигляді штрафу в розмірі 1 тис. руб. Заборонені матеріали видалені з сайту, заявляє російська прокуратура.

Видання зазначає, що після окупації Криму Росією на півострові регулярно порушуються кримінальні справи подібного характеру, а також за пости в соціальних мережах.

Нагадаємо, соціальна мережа Facebook позбавила користувачів в окупаованому Криму можливості розміщувати рекламу. Про це повідомляють численні підприємці на сторінках мережі.

Фото: dt.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY