detector.media
08.06.2016 17:22
«1+1» покаже польський мелодраматичний серіал «Наші пані у Варшаві»
«1+1» покаже польський мелодраматичний серіал «Наші пані у Варшаві»
13 червня на телеканалі «1+1» відбудеться прем'єра польського мелодраматичного серіалу «Наші пані у Варшаві».

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Серіал стартує в ефірі о 21.30. Мелодрама виходитиме з понеділка по четвер.

За сюжетом серіалу чотири українські дівчини змушені вирушити до Польщі у пошуках щастя і кращого життя. Поліна втратила у Львові своє модельне агентство, збанкрутувала через нечесну гру партнера. У рідному місті у неї залишаються батьки і син. Інтелігентну і стриману скрипальку Уляну звільнили з оркестру, щоб вивільнити місце для доньки директора. Щоб виїхати до Польщі, героїня змушена продати свій улюблений інструмент - скрипку. Третя героїня Оля їде до Європи за бажанням свого нареченого. У Польщі дівчата зупиняються у своєї подруги Світлани, яка заробляє на життя клінінговими послугами.

Головних героїнь, ролі яких виконали польські акторки, озвучили чотири відомі українські ведучі та актриси - Ольга Фреймут, Людмила Барбір, Ольга Сумська та Лілія Ребрик.

«Героїня, яку я озвучую, дуже наполеглива. Поліна схожа на мене в юності. Відразу після закінчення школи ми з моєю подругою Світланою вирушили разом до Кракова збирати полуницю і малину. Заробили ми тоді близько 25 доларів. Зараз у моїй родині 4 людини на заробітках в Європі, це дуже актуально для Західної України. Мені імпонує, як наші дівчата в серіалі ставляться з гумором до тих подій, які з ними відбуваються, вони налаштовані досить оптимістично, і це допомагає їм з усім впоратися», - поділилася враженнями про роль Ольга Фреймут.

Чотири українки з легкістю і гідністю долають різноманітні, часом досить нелегкі, життєві ситуації.

«Озвучуючи героїню, ти збагачуєш її характером, можеш наситити тими емоціями, які притаманні конкретному образу. Разом з героїнею любиш, переживаєш, страждаєш, спокушаєш. "Наші пані у Варшаві" - це серіал про прекрасних, сміливих і відважних українських жінок, які шукають своє щастя, які на багато що готові заради своєї сім'ї. Серіал був знятий поляками, і важливо розуміти, якими нас бачать з боку», - прокоментувала Ольга Сумська.

Нагадаємо, серіал під назвою «Дівчата зі Львова» («Наші пані у Варшаві») вийшов восени на Першому каналі громадського телебачення Польщі (TVP). Його головні герої - чотири українки, які приїхали до Польщі на заробітки в надії на подальшу еміграцію до Західної Європи. Як показали рейтинги, серіал буквально підкорив польських телеглядачів і вибився в лідери перегляду, побивши показники популярного в Польщі серіалу «Блондинка».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY