detector.media
08.06.2016 16:32
Новий канал запускає шоу «Зірки під гіпнозом»
Новий канал запускає шоу «Зірки під гіпнозом»
Восени в ефірі Нового каналу вийде новий проект «Зірки під гіпнозом». Це адаптація французького формату Stars Sous Hypnose, повідомляє прес-служба каналу.

За умовами формату, шестеро публічних людей з різних сфер (шоу-бізнес, спорт, телебачення, громадська діяльність) добровільно входять у стан гіпнозу та стають героями гіпнотичного розіграшу.

Ведучим української версії шоу стане Олександр Педан. Гіпнотизувати героїв буде ілюзіоніст і менталіст Володимир Єфімов із Санкт-Петербурга.

Проект виробляє творче об’єднання Нового каналу на чолі з Оленою Маторіною.

За повідомленням прес-служби, головні цілі нового проекту – вразити та розсмішити. «Щотижня зірки приходитимуть у студію і спостерігатимуть на великому екрані за тим, як же вони в найбільш невідповідний момент були загіпнотизовані. І, крім цього, вже безпосередньо в студії герої й гості випробують на собі безліч цікавих феноменів», - йдеться в прес-релізі Нового каналу.

Планується, що ведучий Олександр Педан приєднається до героїв і навчиться деяких трюків у гіпнотизера та продемонструє свої успіхи глядачам. «Саша – дуже товариська і відкрита людина, – каже керівник проекту Ольга Чеснокова. – Він веде багато проектів за участю зірок, тому всі вони – його добрі приятелі. Більш того, він ще й відомий екстремал. Любить усе пробувати на собі».

За словами пані Чеснокової, Новий канал витратив чимало часу на пошуки гіпнотизера. «Володимир – не просто гіпнотизер. Він – ілюзіоніст із 10-річним стажем. Зірки, з якими вже почав працювати Володимир, в захваті, тому що гіпноз – це вкрай приємний стан, а Володимир – дуже харизматична людина», - пояснила керівник проекту.

Нагадаємо, на українському телебаченні вже виходило шоу про гіпноз. У 2010 році телеканал «1+1» показував вікторину «Що ти робив минулої п’ятниці?», ведучим якої був резидент російського Comedy Club Павло Воля. Шоу було створено компанією «1+1 продакшн» за голландським форматом I Know What You Did Last Friday. Учасник вікторини повинен був здогадатися, як він повів себе в тій чи іншій ситуації, перебуваючи під гіпнозом. Переможець отримував грошовий приз.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY