detector.media
08.06.2016 14:39
Журналісти зможуть не виключати мобільні телефони під час засідання Кабміну – за певної умови
Журналісти зможуть не виключати мобільні телефони під час засідання Кабміну – за певної умови
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман дозволив журналістам бути присутніми на засіданнях Кабінету міністрів із мобільними телефонами.

Про повідомив у своєму Facebook директор департаменту інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату уряду Дмитро Столярчук.

При цьому він попередив, що такий дозвіл прем’єра діятиме до першого дзвінка з мобільного телефону журналіста.

«Володимир Гройсман виконав свою обіцянку, яку в понеділок дав журналістам: тепер вони можуть заходити на засідання Уряду з мобільними телефонами. Втім, хотів би нагадати один важливий пункт цієї домовленості. Це рішення діє до першого дзвінка телефону під час засідання. Спробуємо?», - написав Дмитро Столярчук.

Нагадаємо, у лютому колишній прем'єр-міністр Арсеній Яценюк заявив, що засідання Кабінету міністрів України відтепер транслюватимуться повністю в прямому ефірі.

Кабінет міністрів зареєстрував у Верховній Раді законопроект №4629, який встановлює механізм досудового блокування сайтів на основі заяви правовласника про наявність піратського контенту. Законопроект №4629, ініціатором якого значиться Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман і Кабінет міністрів України, зареєстровано у парламенті 10 травня.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY