detector.media
07.06.2016 16:58
«2+2» покаже бій Ломаченко-Мартінес
«2+2» покаже бій Ломаченко-Мартінес
У неділю, 12 червня, на каналі «2+2» розпочнеться пряма трансляція з Нью-Йорка (США) вечора боксу, головним поєдинком якого буде бій українця Василя Ломаченка за титул чемпіона світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі (до 59 кг) з чинним чемпіоном пуерторіканцем Романом Мартінесом.

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

Пряма трансляція почнеться о 5.30 за київським часом. О 14.00 шанувальники боксу зможуть переглянути повтор поєдинку. Для українських глядачів бій Василя Ломаченка коментуватимуть спортивні журналісти «2+2» Володимир Кобельков та Олег Шмідт.

Один з найбільш титулованих українських бійців, чемпіон світу за версією WBO у напівлегкій вазі (до 57,2 кг) Василь Ломаченко буде вперше боксуватиме в новій для себе ваговій категорії і у разі перемоги  може встановити новий рекорд: стати чемпіоном світу у двох вагових категоріях за рекордно малу кількість боїв.

Сьогодні в активі Василя Ломаченка шість боїв на професійному рингу, п’ять з яких він завершив перемогою. Суперник українця, чинний чемпіон світу Роман Мартінес (Пуерто-Ріко) виборов свій нинішній титул рік тому і вже провів один його успішний захист. Загалом, в активі пуерторіканця 29 перемог на професійному рингу, 2 поразки та 3 нічиїх.

«Канал "2+2" представить глядачам одну з найочікуваніших боксерських подій року. Обидва суперники дуже сильні, тож бій Ломаченко – Мартінес обіцяє бути видовищним і непередбачуваним. Незалежно від майбутнього результату, ми пишаємося тим, що український боксер збере аншлаг на найвідомішій арені світу, а наші глядачі зможуть у прямому ефірі спостерігати за тим, якою ціною виборюється чемпіонство у великому боксі», – зазначив керівник Управління спортивних проектів «1+1 медіа» Степан Щербачов.

Поєдинок Ломаченко – Мартінес відбудеться на арені «Медісон Сквер Гарден» (Madison Square Garden) у Нью-Йорку (США). Пряма трансляція нью-йоркського вечора боксу також буде доступною на сайті телеканалу «2+2».

Нагадаємо, у суботу, 9 квітня в програмі «Великий бокс» на телеканалі «Інтер» відбудеться трансляція боксерського поєдинку за звання чемпіона світу за версією IBF в суперважкій ваговій категорії між Чарльзом Мартіном (США) і Ентоні Джошуа (Англія). Бій буде проходити в Лондоні на арені О2.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY