detector.media
07.06.2016 15:56
Артеменко повідомляє, що радіостанції включатимуть в ефірі гімн України, і чекає того ж від телеканалів
Артеменко повідомляє, що радіостанції включатимуть в ефірі гімн України, і чекає того ж від телеканалів
Голова Нацради з питань телебачення і радіомовлення Юрій Артеменко заявляє, що міжгалузеве об'єднання Радіокомітет, до якого входять радіостанції холдингу «ТАВР», «Українського медіа холдингу», Business Radio Group, підтримало його ініціативу про виконання в радіоефірі національного гімну України.

Про це Юрій Артеменко повідомив в Facebook.

«Не все було так погано в Радянському Союзі.  Колишня Компартія (земля їй пухом) виховувала своїх громадян в дусі відданості державі та народові. Щодня ефір державного радіо починався та закінчувався з гімну СРСР. Так виховувався патріотизм. Наприклад, зараз в США традицією є запускати гімн о 24.00. І це не просто сухий традиціоналізм чи нав’язування, це рівень культури та виховання справжніх патріотичних громадян. В Україні деякі радіостанції також запускають в ефірах гімн. Але це поодинокі випадки», - зазначає Юрій Артеменко.

Він повідомив, що звернувся до Радіокомітету з пропозицією розглянути можливість запуску в ефір Гімну України вранці і ввечері.

«Як мені стало відомо, Радіокомітет одностайно підтримав цю пропозицію і завтра планують презентувати про це реліз… Дякую колеги! Сподіваюсь, що цю ініціативу радійщиків підхоплять і впровадять і телевізійники. Мрію про той час, коли кожен громадян безумно пишатиметься своєю країною, незалежно від того це наша Україна чи США. Щоб в ефірах радіо та на телебаченні лунав гімн, а на подвір’ях розвивався синьо-жовтий стяг», - написав голова Нацради.

Нагадаємо, 2 червня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення надала Національній телекомпанії України дозволи на тимчасове мовлення на час проведення антитерористичної операції в дев’яти населених пунктах Луганської області.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY