detector.media
06.06.2016 10:59
Порошенко привітав журналістів з професійним святом
Порошенко привітав журналістів з професійним святом
Президент України Петро Порошенко привітав з Днем журналіста, який в Україні відзначається 6 червня, «усіх, хто присвятив себе донесенню правди, пошуку справедливості та поверненню надії».

Привітання опубліковано на офіційному сайті глави держави.

«В умовах розв'язаної Росією агресії на Донбасі та в Криму інформаційний фронт є такою ж передовою, як і лінія оборони держави у районі військового конфлікту. Потужні інформаційні атаки північного сусіда спонукають вас бути ще більш відповідальними, ретельними та неупередженими», - зазначив Петро Порошенко.

Особливу вдячність глава держави висловив «тим безстрашним журналістам, чиї репортажі із гарячих точок Донбасу, де й досі свистять кулі і розриваються снаряди, розвінчують легенди і міфи російської пропаганди».

«Звичайно, попереду ще багато роботи задля встановлення миру і вкрай необхідних змін у країні. Переконаний, що на цьому шляху створення суспільного телерадіомовлення, реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації сприятимуть якісним перетворенням на всіх рівнях, які обов'язково відчують співвітчизники», - підкреслив Петро Порошенко.

Глава держави також заявив, що і надалі докладатиме зусиль для захисту свободи слова і розвитку інституту вільних і незалежних медіа.

«Бажаю усім міцного здоров'я, щастя, натхнення та успішної реалізації всіх творчих проектів і задумів», - побажав Президент.

Нагадаємо, на прес-конференції 3 червня Президент України Петро Порошенко заявив, що хоче, щоб конкурс «Євробачення», який проходитиме в Україні 2017 року, транслювався на Суспільному мовнику, який буде створений до того часу. Про це він заявив у відповідь на запитання журналістки «Детектора медіа».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY