detector.media
05.06.2016 17:17
Хакер зламав Twitter-акаунт і повідомив про смерть голлівудської зірки
Хакер зламав Twitter-акаунт і повідомив про смерть голлівудської зірки
Хакер Ruthless повідомив, що зламав Twitter-акаунт групи Tenacious D, щоб розмістити неправдиве повідомлення про смерть відомого голлівудського комедійного актора Джека Блека, якій грає у групі разом із актором і продюсером Кайлом Гессом.

Про цей йдеться у Twitter групи Tenacious D.

«Я офіційно оголошую про смерть Джека Блека у віці 46 років Покойся з миром, брате», - написав хакер після зламу аканта і створив хештег #RipJackBlack.

Ще через годину він написав: «З важким серцем я повідомляю, що Джек Блек залишив нас  минулої ночі о 3.37. Причина смерті невідома».

Через дві години хакер спростував свої повідомлення: «Заспокойтеся, хлопці! Це був розіграш, братани. Дивіться у камеру…Легенда жива, все гаразд, хлопці».

Хакер Ruthless також закликав підписуватись на нього, продемонструвавши, що розіграш  зробив для самопіару.

Згодом повідомлення про смерть актора було офіційно простовано.

«Наш Twitter-акаунт був зламаний. Ми можемо запевнити вас, що Джек живий і здоровий, і це був хворий "пранкер"», - йдеться у повідомленні групи.

Актор Джек Блек відомий за ролями в таких фільмах, як «Відпустка за обміном», «Кінг-Конг», «Ворог держави», «Секретні матеріали», «Солдати невдачі».

Нагадаємо, Twitter заблокував акаунти, які пародіюють російського президента Володимира Путіна і главу МЗС РФ Сергія Лаврова. Заблокованими виявилися сторінка @DarthPutinKGB і @SovietSergei. Зараз при спробі подивитися записи цих користувачів з'являється повідомлення про блокування акаунтів адміністрацією соцмережі.

На фото - Джек Блек

Фото: з відкритих джерел

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY