detector.media
04.06.2016 15:38
Star Media розпочала зйомки серіалу «Таємниці і брехня»
Star Media розпочала зйомки серіалу «Таємниці і брехня»
Компанія Star Media розпочала зйомки 8-серійного детективу-трилеру «Таємниці і брехня» за австралійським форматом Secrets&Lies.

Про це повідомив у своєму Facebook генеральний продюсер компанії Юрій Мінзянов.

«Сьогодні почали новий проект "Таємниці і брехня", детектив-трилер, 8 серій з режисером Дімою Лактіоновим. Це наш шостий спільний з ним фільм! Сподіваюся, буде страшно і стильно. Він, мабуть, що вбивцю до останнього моменту не вгадає ніхто!», - написав він.

«Таємниці і брехня» (Secrets&Lies) - австралійський телевізійний серіал, який виходив з 3 березня по 7 квітня 2014 року на каналі Network Ten. В 2015 році на каналі ABC вийшла американська адаптація серіалу.

За сюжетом, зразковий сім'янин знаходить тіло мертвого дитини і швидко стає головним підозрюваним у справі про вбивство. Він повинен знайти справжнього вбивцю і врятувати свою репутацію.

Нагадаємо, 28 квітня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення вирішила видати ТОВ «Дорослі канали» ліцензію на супутникове мовлення телеканалу під назвою Bolt. Bolt – це спільний проект двох найбільших українських виробників кіносеріального контенту – Star Media та Film.ua Group. Власниками ТОВ «Дорослі канали» порівну є Сергій Созановський (співвласник Film.ua) і Влад Ряшин (голова ради директорів Star Media).

Фото: з Facebook Юрія Мінзянова

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY