detector.media
02.06.2016 18:42
Богдан Логвиненко видасть книгою історії з свого інтернет-проекту «Перехожі»
Богдан Логвиненко видасть книгою історії з свого інтернет-проекту «Перехожі»
У серпні «Видавництві Старого Лева» випустить книгу «Перехожі. Південно-Східна Азія» українського журналіста, блогера та мандрівника Богдана Логвиненка.

Про це автор розповів в коментарі «Детектору медіа».

Богдан Логвиненко зазначив, що це була ідея видавництва. До книги увійде близько 100 історій про людей, яких він зустрів у подорожі до Південно-Східної Азії: Таїланду, Лаосу, В'єтнаму, Малайзії та Сінгапуру. У цій частині світу він жив 2 з половиною роки, а подорож із записуванням історій для власного інтернет-проеку «Перехожі» тривала усього чотири місяці.

«Це будуть історії як іноземців, так і українців, - усіх, кого я зустрів у Південно-Східній Азії і зміг про це написати. Це, по суті, одночасно й історії про людей, і тревелог. Там є, скажімо, розповідь про те, як я розбився на мопеді і мене рятував спершу непальський бойовик, а потім китайський вчитель», - розповів він.

Автор зазначив, що майже уся книга була написана на смартфоні й усі фотографії, які будуть в книзі «Перехожі. Південно-Східна Азія», також зняті на смартфон.

Богдан Логвиненко додав, що не сподівався видавати проект книгою і довго не міг надіслати видавцям текст.

«Це сталося тільки на початку цього року, хоча з Азії я повернувся ще у вересні, і тексти вже були готові. Мені здавалося, що вже й так усі прочитали це на фейсбуці чи на logvynenko.com, для чого це ще й видавати? А тоді було кілька моїх виступів, на яких я питав у людей, що прийшли, чи читали вони ту чи іншу історію. Читали одиниці з тих, хто прийшов. Мені здається, треба давати право обирати – стежити онлайн за публікаціями або гортати у красивій обгортці і в друці чи слухати ці ж самі історії на публічних подіях», - вважає блогер.

Богдан Логвиненко розповів, що разом із книгою вийде і аудіоподкаст «Перехожі» на одній із українських радіостанцій.

Крім того він пише іншу окрему книгу про ще одну країну з тієї подорожі – Індонезію. Над нею Богдан Логвиненко працює вже два роки й зізнається, що вона потребує серйознішого занурення у матеріал. Автор сподівається, що вона вийде друком вже наступного року.

Нагадаємо, у квітні «Клуб сімейного дозвілля»  видав книгу Богдана Логвиненка «Saint Porno. Історія про кіно і тіло», в основі якої – відверта розповідь українки Ліни про закулісся порноіндустрії. Твір назвали одним із хітів на цьогорічному Книжковому Арсеналі й вже 5-й тиждень перебуває в трійці лідерів з продажів «Книгарні Є».

Фото – з Facebook Богдана Логвиненка

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY