detector.media
01.06.2016 12:42
Сайт «Твой Малыш» оновив дизайн і отримав українську версію
Сайт «Твой Малыш» оновив дизайн і отримав українську версію
Компанія «Едіпресс Україна» провела комплексний редизайн сайту «Твой Малыш» (tvoymalysh.com.ua) з урахуванням новітніх технічних рішень. Крім того тепер користувачі можуть використовувати як російську («Твой Малыш»), так і українську («Твій Малюк») версію сайту.

Про це повідомляє прес-служба «Едіпресс Україна».

Дизайн став більш легким, у ньому застовано ніжні основні кольори.

Одним із результатів редизайну стала інтерактивність - тепер на новому сайті читачі зможуть самостійно керувати головною сторінкою та сторінками рубрик, сортуючи контент за темами, які їм найбільш цікаві. На оновленому сайті запустилися одночасно три топових сервіси: календар вагітності (з детальним описом кожного тижня), таблиця прикорму, календар щеплень (з можливістю відстежувати всі етапи вакцинації малюка). Сервіси на сайті будуть регулярно оновлюватися і актуалізуватися, підлаштовуючись під останні тенденції в світі материнства. У планах до кінця року - запуск додаткових сервісів.

Оновлений сайт також має адаптивну верстку і зручну навігацію. Завдяки редизайну сайту розширюються межі рекламних можливостей для партнерів, з'являються нові нестандартні формати.

Нагадаємо, що з 26 квітня (травневого номера) журнал «Твой Малыш» має також українську версію («Твій Малюк»). Два варіанти журналу виходять щомісяця.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY