detector.media
31.05.2016 13:45
1 червня сайт ТСН.ua проілюструє новини дитячими малюнками
1 червня сайт ТСН.ua проілюструє новини дитячими малюнками
1 червня, у Міжнародний день захисту дітей інтернет-видання ТСН.ua замінить фотографії до новин на сайті дитячими малюнками. Більшість малюнків була створена першокласниками столичної 117-ї гімназії ім. Лесі Українки.

Про повідомляє прес-служба «1+1 медіа».

У своїх роботах діти розказали про найбільш актуальні події сьогодення –  героїв-захисників України, переможницю Євробачення Джамалу, видатних спортсменів та багато іншого. Після цього автори малюнків пояснили, чому зобразили на них те чи інше.

«Ми хотіли показати дорослим, в тому числі самим собі, альтернативний - дитячий погляд на світ, і самі здивувалися, коли побачили його. Вони багато знають про недитячі теми - політику, війну, стихійні лиха, але важливо, що в їхніх малюнках «наші» завжди перемагають, а злі персонажі виглядають такими, якими є. Цьому у них варто вчитися дорослим», - сказала керівник проекту ТСН. ua Катерина Коберник.

Нагадаємо, 24 травня інтернет-видання Depo.ua відкрило нове регіональне відділення «Depo.Кубань», у якому друкуються новини із регіону Кубань, який перебуває зараз у складі РФ.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY