detector.media
30.05.2016 16:00
Директор з розвитку StarLightMedia Ірина Андрющенко йде з посади
Директор з розвитку StarLightMedia Ірина Андрющенко йде з посади
Ірина Андрющенко, директор з розвитку медіагрупи StarLightMedia, залишить свою посаду 1 липня 2016 року.

Про це повідомляє прес-служба холдингу.

У 2012 році під керівництвом пані Андрющено було створено сейлз-хауз StarLight Digital Sales. Тепер вона працюватиме над власним проектом - зазначено в прес-релізі. 

Директором дому продажів залишається Світлана Могилевська. За бізнес у цілому і розвиток SLDS відповідатиме Юлія Трибушна, яка раніше була комерційним директором сейлз-хаусу.

«Я прийняла рішення про створення власного проекту. Роки роботи в SLM, на телеканалі СТБ і в StarLight Digital Sales були найбільш яскравими та цікавими в моєму професійному житті. Можливість працювати на телебаченні та в інтернеті одночасно − величезна удача для медіаменеджера і рекламіста. Ми робили це з кращою командою професіоналів, на яких ти завжди можеш покластися, які поділяють з тобою погляди і драйв від роботи. SLDS − сильна і професійна команда. Впевнена, що ця команда збереже динаміку розвитку сейлз-хаузу», - прокоментувала Ірина Андрющенко.

«Наша група вважає digital напрямок одним з найбільш пріоритетних. Перед Іриною була поставлена задача створити digital сейлз-хауз і вивести його в лідери. Всього за три з половиною роки StarLight Digital Sales став ключовим гравцем інтернет-ринку, його частка на ринку ліцензійного відео досягла 30%. Я пишаюся тим, що до складу групи входить високотехнологічна компанія, здатна вирішувати наші стратегічні завдання», - зазначив керівник StarLightMedia Володимир Бородянський.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY