detector.media
27.05.2016 13:43
Світовою прем'єрою анімації «Козаки.Футбол» Megogo заявляє про початок власного виробництва контенту
Світовою прем'єрою анімації «Козаки.Футбол» Megogo заявляє про початок власного виробництва контенту
Онлайн-кінотеатр Megogo офіційно оголосив про вихід на світовий ринок контенту першого проекту власного виробництва контенту - анімаційного серіалу «Козаки. Футбол». Світова прем’єра проекту відбудеться 28 травня.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Megogo в рамках власного виробництва контенту спільно з анімаційною студією Baraban і автором сценарію оригінального козачого епосу Едуардом Киричем випустила сиквел легендарного українського анімаційного серіалу про пригоди козаків. Копанія профінансувала відродження проекту, перша серія якого вийшла в світ понад 40 років тому (в 1970 році). Сучасний мультсеріал розповідає про пригоди героїв в Європі. Тема футболу вибрана невипадково і приурочена до Чемпіонату Європи, який стартує з 10 червня. Кожна нова серія розповідатиме про країни і збірних, з ким встигли позмагатися в футбольному поєдинку герої.

«Поява на світ "Козаків" має величезне значення для розвитку VOD-сегмента України і СНД в цілому - адже легальні відеосервіси почали виробляти власний контент. Для нас же це ще й велика відповідальність перед користувачами - перед глядачами всього пострадянського простору. Ми створили не просто новий мультиплікаційний продукт, але і продовження легендарної історії, яка почалася за довго до появи Megogo і інтернету взагалі, тому "Козаки. Футбол" - це значуща подія для всієї пострадянської мультиплікації і початок ери активної участі індустрії у виробництві контенту», - коментує CEO Megogo Володимир Боровик.

З 28 травня продовження відомого анімаційного серіалу зможуть подивитися користувачі на основній території роботи відеосервісу – в Україні, СНД, Грузії, країнах Балтії, а також глядачі з будь-якої іншої країни світу. Мультфільм доступний абсолютно безкоштовно згідно рекламної моделі на всіх топових платформах - на веб-версії сайту, на мобільних пристроях для iOS, Android, Windows і в додатку MEGOGO для Smart-TV.

У сучасних «Козаках» буде 26 коротких серій. Робота над мультсеріалом триває. У найближчі дні глядачам будуть представлені нові серії - вони будуть з'являтися протягом усього Чемпіонату Європи з футболу.

Загальний бюджет проекту склав кілька сот тисяч доларів. Megogo володіє ексклюзивним правом представляти мультфільм в інтернеті у всіх країнах світу на будь-якому пристрої.

«Вихід мультиплікаційного серіалу "Козаки. Футбол"- перший крок Megogo у виробництві власного контенту. У найближчий час ми представимо ще кілька проектів, які, ми впевнені, ляжуть в основу нових індустріальних стандартів», - заявляє Володимир Боровик.

Megogo анонсують спільні проекти з вітчизняними виробниками серіалів і повнометражних фільмів. За словами представників відеосервісу, в даний момент остаточно оформлюються домовленості про входження Megogo в виробництво декількох масштабних проектів на території СНД, а також обіцяють найближчим часом розповісти про плани на виробництво нішевого контенту виключно для інтернет-аудиторії.

Нагадаємо, 30 травня в ефірі програми «Сніданок з 1+1» на телеканалі «1+1» відбудеться прем'єра мультсеріалу «Козаки. Футбол» про нові пригоди легендарних персонажів. Анімаційний серіал вийде в ефірі о 7.35.

Художник мультфільму - Едуард Кирич,  режисер - Володимир Дахно. За сюжетом нового проекту, головні герої Око, Грай і Тур відправляться у подорож Європою. Кожна серія буде присвячена їх пригодам у новій країні: козаки влаштують кориду в Іспанії, побачать Лох-неське чудовисько в Шотландії, познайомляться з королевою Англії Єлизаветою ІІ і польським астрономом Миколою Коперником і, звичайно, зіграють у футбол зі знаменитими спортсменами.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY