detector.media
26.05.2016 17:24
27 травня - Прес-конференція «Законопроект №3822: введення квоти на україномовний контент на радіостанціях, як питання національної безпеки та самобутності України»
27 травня о 10:15 в Українському кризовому медіа центрі (Хрещатик, 2)відбудеться прес-конференція на тему: «Законопроект №3822: введення квоти на україномовний контент на радіостанціях, як питання національної безпеки та самобутності України».

У ній візьмуть участь українські громадські діячі, законотворці та музиканти. 

Оргіназатори нагадують, що вже кілька місяців обговорюється питання введення квот на національний україномовний музичний продукт, а саме Законопроект №3822 про внесення змін до Закону України «Про телебачення і радіомовлення» (щодо частки пісень державною мовою в музичних радіопрограмах і радіопередачах).

Прес-конференція має на меті показати, що введення квоти на україномовну пісню в ефірі радіостанцій в розмірі 35% є ініціативою українського народу, яку підтримують як громадські активісти, так і велика кількість українських музикантів та культурних діячів.

В розмові візьмуть участь:

- Сергій Висоцький - Заступник голови Комітету з питань свободи слова та інформаційної політики;

-Сергій Оснач - Представник розробників законопроекту та один з представників групи з доопрацювання законопроекту;

Міхал Камінські – депутат польського Сейму, член Комісії з питань культури і засобів масової інформації;

Вадим Красноокий – фронтмен гурту «Mad heads»;

Вікторія Польченко – головний редактор радіо «Промінь»;

Тетяна Шамшетдінова – арт-директор студії звукозапису «Кофеін».

Свою присутність необхідно підвтердити до 21:00 за номером 063 067 92 05 або на e-mail pr4everyone@gmail.com

Нагадаємо, 18 травня розглянувши доопрацьований за участі членів Комітету проект закону № 3822 «Про внесення змін до Закону України "Про телебачення і радіомовлення" (щодо частки пісень державною мовою в музичних радіопрограмах і радіопередачах)», вирішив рекомендувати Верховній Раді прийняти його в першому читанні за основу.

Натомість «Радіокомітет» закликав Верховну Раду відкласти розгляд законопроекту №3822 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо частки пісень державною мовою в музичних радіопрограмах і радіопередачах)».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY