detector.media
26.05.2016 14:44
На NewsOne починає регулярно виходити «Правда Ляшка»
На NewsOne починає регулярно виходити «Правда Ляшка»
21 травня о 21.00 на NewsOne у прямому эфірі вийшов пілотний випуск програми «Правда Ляшка».

Про це повідомляє прес-служба каналу.

«Мета програми одна – розказувати правду, що відбувається в політиці, що відбувається в житті, що відбувається в Україні. Щоб ви знали, як ми живемо, де правда, а де неправда. Хтось із класиків казав, що правда і неправда -  вони як рідні сестри і зі спини їх дуже важко розрізнити. От ми будемо допомагати вам розрізнити де правда, а де неправда», - сказав  на початку програми Олег Ляшко, нардеп, лідер «Радикальної партії».

У першому випуску програми  він разом із співведучою Оленою Кирик аналізували ключові події минулого тижня. В прямому ефірі політик зателефонував Прем'єр-міністру України Володимиру Гройсману і запитав про підвищення пенсійного віку і про продаж землі, проте прем'єр відповів, що всі заяви про невигідні умови МВФ є недостовірними.

Канал обіцяє, що в кожному ефірі щосуботи Олег Ляшко буде телефонувати «друзям».

Також протягом програми у глядачів є можливість зателефонувати в студію і в прямому ефірі поставити запитання та поспілкуватися з ведучими програми.

Нагадаємо, у лютому канал NewsOne запустив новий проект «Трафік з Іллею Ківою», ведучим якого став тодішній начальник департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції Ілля Ківа.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY