detector.media
26.05.2016 11:40
Восени в тревел-шоу «Орел та решка» з’явиться новий ведучий
Восени в тревел-шоу «Орел та решка» з’явиться новий ведучий
Тревел-шоу «Орел та решка» каналу «Інтер», яке у цьому сезоні присвячене навколосвітнім мандрам, змінює одну з ведучих. Замість Лесі Никитюк програму вестиме у парі з Регіною Тодоренко актор Петро Романов.

Про це повідомляє прес-служба каналу «Інтер».

Після зйомок програми у Ванкувері (Канада) шоу вестиме актор Петро Романов (знімався в фільмах «Він - дракон», «Повне перетворення», «Однокласниці»).

«Я рада, що новим ведучим став саме такий хлопець, як Петро. Він дуже приємний, веселий, смішний, завжди готовий прийти на допомогу. У ньому багато чоловічих якостей, які мені подобаються. Ми з ним досить легко знайшли спільну мову. А ще у нього багато ентузіазму, енергії і найголовніше - бажання працювати», -  сказала ведуча Регіна Тодоренко

Випуски шоу «Орел і решка» за участю нового ведучого стартують в ефірі «Інтера» восени. До кінця літа глядачі проекту ще стежитимуть за пригодами  Регіни Тодоренко і Лесі Никитюк

Канал також повідомляє, що скоро Леся Никитюк в якості ведучої візьме участь в зйомках нового проекту TeenSpirit Studio, який також виробляє шоу «Орел та решка».  Ідею нового шоу творці поки що тримають в секреті.

Читайте також опитування видання MediaSapiens «Голос країни», «Вагітна у 16» й «Орел і Решка» — якими ще є медіавподобання підлітків?».

На фото - нові телеведучі

Фото: «Інтер»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY