detector.media
25.05.2016 13:54
Відкрито провадження за фактом побиття у Києві військового фотографа
Відкрито провадження за фактом побиття у Києві військового фотографа
Поліція Києва відкрила кримінальне провадження за фактом побиття в ніч на 22 травня військового фотографа, оператора і волонтера Сергія Моргунова.

Про це повідомляє ЛІГА.net з посиланням на речника Подільського управління Національної поліції Києва Марію Стегуру.

За її словами, провадження відкрито за ст. 122 Кримінального кодексу України (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Марія Стегура зазначила, що у ході з'ясування подальших подробиць стаття може бути змінена.

Нагадаємо, у Києві невідомі жорстоко побили військового фотографа, оператора і волонтера Сергія Моргунова. Лікарі визначають його стан, як важкий. Про інцидент повідомив у Facebook народний депутат, колишній журналіст Мустафа Найєм.

«В ніч з суботи на неділю в Києві (імовірно на вулиці Сагайдачного) був жорстко побитий наш друг, військовий фотограф, оператор і волонтер Sergii Morgunov. Станом на зараз у Сергія діагностований забій головного мозку, крововилив в мозок, перелом нижньої щелепи, перелом носа, перелом відростка лобової кістки, часткова втрата пам'яті», - написав він.

Мустафа Найєм також просить всіх, у кого є будь-яка інформація про те, що трапилося, відгукнутися і дати свідчення. «Поліція вже прийняла дані лікарів, а завтра мама Сергія напише офіційну заяву, оскільки сам Сергій не в змозі», - написав він.

За даними волонтера Сергія Листопада, Сергія Моргунова не пограбували, всі речі і гроші залишилися при ньому.

Як повідомляє «Інтерфакс-Україна», у середу, 25 травня, в поліцію Подільського району Києва надійшло повідомлення, що на вулиці Яблочкова під час зйомок репортажу побили представника ЗМІ.

Як повідомляє Головне управління Національної поліції України в Києві, на місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції, яка встановлює обставини інциденту. Правоохоронці проводять допит свідків і очевидців події. Відомості про цей факт зареєстровані в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Подільського управління поліції.

Фото: «Українська правда»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY