detector.media
25.05.2016 11:43
Сайт Depo.ua відкрив регіональний портал «Depo.Кубань»
Сайт Depo.ua відкрив регіональний портал «Depo.Кубань»
24 травня інтернет-видання Depo.ua відкрило нове регіональне відділення «Depo.Кубань», у якому друкуються новини із регіону Кубань, який перебуває зараз у складі РФ.

Про це йдеться у новині видання.

«Depo.ua відкриває нове регіональне відділення Depo.Кубань. І робимо ми це з однієї простої причини: Кубань - це Україна», - повідомляє Depo.ua.

Видання також публікує історично-георграфічну розвідку щодо Кубані.

«Власне, факт українськості Кубані не викликає жодних сумнівів у будь-якого індивіда, чий мозок складається з сірої речовини, а не ватних імплантантів. Тим не менше, якщо в когось (а особливо у наших ватних друзів з необ'ятної частини суші на Північному Сході) є певні сумніви в цьому питанні, ми можемо дати кілька пояснень здатних остаточно розвіяти усі непорозуміння», - пише «Depo.Кубань».

Нагадаємо, минулого року стало відомо, що інтернет видання depo.ua  створює  регіональну мережу новинних сайтів - усього заплановано відриття 16 підсайтів. Про це повідомив видавничий дім «Картель», до якого належить проект. У березні 2015 року портал очолив Віталій Пирович, який перейшовши туди з посади редактора сайту «Еспресо TV». Тоді він оголосив, що сайт depo.ua стає суспільним та виключно україномовним. У квітні проект запровадив  новий салоган - «Тільки для укропів».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY