detector.media
24.05.2016 17:37
Керівництво Прем'єр-ліги веде перемовини щодо єдиного телевізійного пулу на трансляцію матчів
Керівництво Прем'єр-ліги веде перемовини щодо єдиного телевізійного пулу на трансляцію матчів
Президент української Прем'єр-ліги Володимир Генінсон повідомив, що ситуацію з об'єднанням телевізійних прав на трансляції матчів чемпіонату України в єдиний телевізійний пул невдовзі обговорять власники футбольних клубів української Прем’єр-ліги.

Про це він сказав під час веб-конференції на порталі Xsport.ua.

«Я зможу більш точно відповісти після зборів власників клубів, які заплановані на 7 червня. Ми працюємо над питанням єдиного пулу, я зараз не можу сказати, які шанси, але ми продовжуємо зустрічатися з телетрансляторами, з одним з яких у нас є повне взаєморозуміння, з іншим є, не те, що непорозуміння, а є нерозуміння утворення єдиної картинки. На даний момент. У мене на завтра (25 травня. - Ред.) запланована зустріч, будемо намагатися прийти до компромісу», - сказав Володимир Генінсон.

Він також уточнив, що в умовах єдиного пулу «ніхто не просить, щоб тільки телеканали «Футбол 1/Футбол 2» або ж тільки «2+2» показували чемпіонат України: кожен клуб може залишитися на тому телеканалі, на якому він транслюється».

«У нашому ж розумінні телевізійний пул - це єдиний контент, єдине розуміння трансляцій, повинен бути один матч туру в форматі HD. Після того, як єдиний контент з'являється, можна почати монетизацію прав, можна залучати єдиного спонсора, єдину маркетингову стратегію бренду Прем'єр-ліги. Сам бренд Прем'єр-ліги дуже потужний, його потрібно просувати і виводити на європейський ринок. Якщо ви знаєте, у нас половина прав йде на Європу, половина – ні», - сказав Президент української Прем'єр-ліги.

Він також розповів, які функції могла б взяти на себе Прем’єр-ліга.

«Ми, Прем'єр-ліга, можемо виступити, як агентство маркетингу, яке реалізує ці права, щоб почати переговори і зрозуміти, за скільки ми можемо продати ці права. Більш того, продаються не тільки ТБ-прав, продається також інтернет, мобайл, стрімінг, права на продаж в You Tube, а також статистика. Нам важливо вивести наш пул в Європу, щоб наші гравці були засвічені. Щоб знали, хто у нас грає», - сказав він.

Нагадаємо, головний тренер київського «Динамо» Сергій Ребров оголосив бойкот телеканалам «Футбол 1/Футбол 2», які є офіційними трансляторами української Прем’єр-ліги.

Фото: Xsport.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY