detector.media
24.05.2016 12:51
Столична поліція повідомляє про викрадення і пограбування журналістки
Столична поліція повідомляє про викрадення і пограбування журналістки
Столичні правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України за фактом нападу на журналістку, що мешкає в Дарницькому районі Києва.

Про це повідомляє Відділ комунікації Головного управління Національної поліції (ГУ НП) у Києві.

Повідомлення про розбійний напад надійшло до поліції близько 6-ї години ранку 24 травня. Потерпіла повідомила правоохоронцям, що до неї близько 4-ї години ранку ввірвались троє незнайомців, які з погрозами зв’язали їй руки скотчем.

«До приватного будинку ввірвались троє невідомих чоловіків та, застосувавши фізичну силу, затягнули господарку оселі в автомобіль і вивезли в лісопаркову зону… Жінку вивезли до лісопосадки, де зірвали з неї золоті прикраси», - повідомляє поліція.

Після виклику на місце терміново прибула слідчо-оперативна група Дарницького управління поліції.

За даним фактом слідчим відділом Дарницького управління поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України.

Столичні правоохоронці проводять оперативно-розшукові заходи, спрямовані на затримання зловмисників.

Нагадаємо, на Київщині журналістка проекту «Стоп корупція» Лілія Ткачук постраждала під час зйомок сюжету в Княжичах. Коли вона вирішила поцікавитися, на яких підставах встановлено шлагбаум посеред вулиці, на неї напав місцевий житель села Дмитро Іванов, який ображав і штовхав її. За фактом перешкоджання професійній діяльності журналіста правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею 171 ККУ.

Фото: ГУ НП в Києві

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY