detector.media
24.05.2016 10:32
9 червня - майстер-клас Джоена Левіна «Журналістика даних: як дістатися до суті»
Школа журналістики «Української правди» за підтримки Посольства США проводить майстер-клас Джоена Левіна «Журналістика даних: як дістатися до суті».

Майстер-клас відбудеться 9 червня з 15.00 до 20.00. Місце: ‪#‎MediaHub.
Вхід безкоштовний, реєстрація обов'язкова. Зареєструватись можна на сторінці заходу у Facebook.

Критичним для журналістики 21 століття є вміння розгледіти суть за заголовками та новинами. Цей майстер-клас буде присвячено журналістиці розслідувань: як її можна використовувати для вдосконалення ваших навичок та суспільства в цілому. Один з доступних на сьогодні інструментів – це дані. Ми поговоримо про журналістику даних: як працювати з даними та ефективно їх використовувати. Учасники поділяться на групи та на практиці відпрацюють навички, які зможуть використовувати у власній роботі.

Джоен Левін – лауреат численних журналістських премій та нагород,експерт з питань зовнішньої політики. Серед професійних здобутків пані Левін – досвід роботи старшим радником з медіа для Бюро зі справ міжнародних організацій Держдепартаменту США, програмним директором Аль Джазіра для Північної та Південної Америки, де вона відповідала за всі документальні та інформаційні програми з цих двох регіонів.

Серед нагород Джоен Левін – Премія за продюсування програми «NIGHTLINE with Ted Koppel» та «World News Tonight with Peter Jennings» на каналі ABC NEWS, Еммі за роботу в Іраці та нагорода Роберта Ф. Кеннеді в області прав людини за репортажі про насильство та зґвалтування як інструменти війни під час геноциду у Руанді. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY