detector.media
23.05.2016 12:00
Ivory Films розпочинає зйомки нового детективного серіалу для одного з українських телеканалів
Ivory Films розпочинає зйомки нового детективного серіалу для одного з українських телеканалів
Українська компанія Ivory Films незабаром розпочне знімати 16-серійний детективний серіал, а також розробляє докудраму та соціально-політичне ток-шоу.

Про це продюсери компанії Ілларіон Павлюк, Олег Рогожа та режисер Володимир Рибась розповіли в інтерв’ю «Детектору медіа».

Ivory Films зніматиме серіал для одного з центральних телеканалів. Перший сезон матиме 16 серій хронометражем до 50 хвилин.

«Згідно з угодою, ми не можемо назвати телеканал, який його замовив, назву, імен режисера та сценариста. Я тільки скажу, що сценарій написав хороший український письменник. Це детективний серіал. Це вертикальний серіал, але з доволі чіткою потужною горизонтальною лінією. Все побудовано не тільки на вельми цікавих детективних сюжетах за класичними принципами жанру, а й на стосунках героїв та їхньому протистоянні. Сюжет — оригінальний», розповів Ілларіон Павлюк.

Він також додав, що концепцію придумали 4 роки тому, а робота над проектом триває вже 8 місяців. Пан Павлюк наголосив, що цей серіал вимагає багато натурних зйомок, специфічних локацій. «На жаль,  із продюсерського погляду, але, мабуть, на щастя з режисерського, його неможливо запхати в павільйон. Він надзвичайно складний у виробництві. Кожна серія є окремим міні-фільмом. Завдяки цьому він буде красивим і цікавим», - додав він.

Режисер Ivory Films Володимир Рибась зазначив, що компанія сподівається, що проект продовжиться й на другий сезон. «Вже є ідеї», - додав він.

Продюсери розповіли, що в кастингах серіалу взяли участь актори не лише з України, а й з Польщі, Литви, Білорусі, Росії, але абсолютна більшість тих, кого затвердили на ролі – українські артисти. Ілларіон Павлюк та Олег Рогожа додали, що в них лишилися хороші враження від молодих вітчизняних акторів.

Олег Рогожа також розповів, що компанія наразі готує до виробництва декілька проектів.  «Один із них — докудрама про найгучніші злочини, скоєні з моменту незалежності України. Закінчуємо його — лишилися останні штрихи. Сподіваємося, продукт матиме свого покупця й буде успішний на ринку. Крім того, розробляємо ще одне ток-шоу. Це буде соціально-політичний проект, але більше ми поки не можемо говорити», - зазначив продюсер.

Ілларіон Павлюк додав, що продакшн цікавлять такі напрями як ситкоми, серіали, ток-шоу, документальні проекти різних піджанрів.

Нагадаємо, останньою новинкою Ivory Films став докуменатльний фільм про Чорнобиль «Лазуровий пил», який продакшн створив на замовлення каналу «Україна». Співзасновники компанії в інтервю «Детектору медіа» додали, що планують продовжувати тему катастрофи на ЧАЕС й вже зараз готується сценарій фантастичного серіалу.

«Наразі ми займаємося сценарієм фантастичного ігрового серіалу за мотивами подій Чорнобиля. Це екранізація однієї з версій трагедії, але саме в фанатичному ключі. Я би сказав, що це талановита ідея, за яку ми одразу вчепилися, й будемо шукати можливості її реалізувати. Якщо нам це вдасться, будьте певні, це буде подія», - розповів Ілларіон Павлюк.

У лютому в інтерв’ю «Детектору медіа» Ілларіон Павлюк розповідав, що в розробці компанії є документальний фільм про події на сході України, однак, як з’ясувалося, Ivory Films не знайшли телеканалу, який би його замовив.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY