detector.media
21.05.2016 14:56
Росія найняла американське PR-агентство згладжувати наслідки допінгового скандалу
Росія найняла американське PR-агентство згладжувати наслідки допінгового скандалу
Росія найняла PR-агентство з США Burson-Marsteller, яке займеться згладжуванням і пом’якшенням наслідків допінгового скандалу.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на американську радіостанцію Public National Radio.

Зазначається, що гостем ефіру радіостанції став колишній партнер компанії Джин Грабовскі. На питання про те, яким чином Burson-Marsteller буде займатися згладжуванням скандалу, він відповів: «Мені невідомо, в чому полягає стратегія, однак для таких ситуацій у нашому бізнесі існує приказка. Вона включає три «F» - fowl up, fess up, fix up (помилився, визнай, виправ - ред.). Мені здається, стадія «помилилися» досить зрозуміла. І тепер час зізнатися і виправити».

Грабовскі пояснив, що в таких ситуаціях, як російський допінговий скандал, «завжди приноситься вибачення».

«Нам шкода, що ми зробили це. Це була помилка. Але після цього ти йдеш далі. Ти не застряєш на помилці», - заявив він.

«Вони пояснюють, що вони робили і що вони роблять, щоб виправити ситуацію. І це той момент, коли повертається довіра. А потім вони повинні дивитися вперед: ви можете нам довіряти; ми вивчили урок; ми рухаємося вперед. Це класика. Політики в США - і навіть за кордоном - роблять це постійно. Корпорації теж так роблять. І нації роблять так», - пояснив колишній партнер Burson-Marsteller.

Burson-Marsteller також підтвердило галузевому виданню PRWeek, що його європейський підрозділ розпочав роботу з Росією.

«Burson-Marsteller Europe консультує по низці питань, пов'язаних із комунікаціями і медіа, щодо російської участі в літніх Олімпійських іграх у Ріо-де-Жанейро», - повідомили в компанії.

Нагадаємо, на початку травня на американському телеканалі CBS вийшов сюжет, в якому колишній керівник московської антидопінгової лабораторії Григорій Родченков заявив про використання допінгу російськими спортсменами під час Олімпіади в Сочі у 2014 році. Родченков також дав інтерв'ю The New York Times, в якому повторив свої звинувачення. У російському міністерстві спорту назвали ці заяви «наклепом».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY