detector.media
20.05.2016 12:20
Польща стала одним із ключових покупців телепродукту «1+1 Продакшн»
Польща стала одним із ключових покупців телепродукту «1+1 Продакшн»
Компанія «1+1 Продакшн» (група «1+1 медіа») продала для показу за кордоном 10 своїх розважальних і документальних шоу, які додались до серіалів і фільмів, проданих раніше на 11 територій світу.

Про це повідомляє прес-служба «1+1 медіа».

Одним з ключових покупців українського телепродукту стає Польща. Документальний фільм про українських жінок на заробітках в Італії «Жінка-банкомат», програми «Інспектор Фреймут», «Сім'я» і «На ножах» вже пройшли в ефірі польських каналів.

Реаліті-шоу «Сім'я» також побачили глядачі в Казахстані, а «На ножах» - в Латвії та Естонії. В цих двох балтійських країнах був показаний і спецрепортаж «Операція. Крим», який отримав нагороду «Телетріумф».

Програма «Світ навиворіт» з ведучим-мандрівником Дмитром Комаровим збирають аудиторію в Молдові, Ізраїлі та Росії. Скріптед-реаліті «Сімейні мелодрами» дивляться в Казахстані, Білорусі та Латвії.

Ще три розважальних проекти «1+1 Продакшн» були продані в Росію - «Маша і моделі - 1, 2», «Королева балу 1-3» і «Любов з майбутнього».

«Важливо не тільки те, що ми працюємо над рівнем експертизи. А те, що ми можемо говорити з різними аудиторіями і ми почуті», - зазначила генеральний продюсер «1+1 Продакшн» Вікторія Лезіна.

Нагадаємо, 30 травня в ефірі програми «Сніданок з 1+1» на телеканалі «1+1» відбудеться прем'єра мультсеріалу «Козаки. Футбол» про нові пригоди легендарних персонажів.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY