detector.media
19.05.2016 18:31
«Радіо ЄС» запустило кримськотатарську інтернет-радіостанцію «Радіо СЕС»
«Радіо ЄС» запустило кримськотатарську інтернет-радіостанцію «Радіо СЕС»
18 травня радіомережа «Радіо ЄС» (ПрАТ «Радіокомпанія "Гала"»), що належить нідерландському холдингу RadioCorp, запустила дочірній проект – кримськотатарську інтернет-радіостанцію «Радіо СЕС» («Радіо Голос»).

Про це «Радіо ЄС» повідомило на своїй офіційній сторінці у Facebook.

Нова онлайн-радіостанція розпочала тестове мовлення на власному сайті radiocec.com. В ефірі лунає сучасна кримськотатарська музика та новини інформаційної служби «Радіо ЄС». «Радіо СЕС» обіцяє найближчим часом розпочати повноцінне інформаційне мовлення і запрошує до співпраці та об’єднання всіх, кому не байдужа доля кримськотатарського народу та українського Криму.

«Радіо СЕС (Радіо Голос) – це голос всього нашого народу, який вірить в свою правду та в свою перемогу! Це 100% кримськотатарська музика, це вільні та незалежні журналісти, що живуть и працюють в Криму! Ми маємо унікальний софт та платформу для репортерів, спецкореспондентів, блогерів, що дозволить всім небайдужим виходити в прямий ефір з будь якої точки, де є будь-який інтернет! При цьому будь-хто з журналістів та ведучих буде у повній безпеці!», - повідомляє «Радіо СЕС» на своїй офіційній сторінці у Facebook.

Нагадаємо, що «Радіо ЄС розпочало мовлення в січні 2015 року на частотах, на яких до того мовило «Гала-радіо». Перед переформатуванням радіомережа перейшла в управління нідерландського медіахолдингу RadioCorp, її очолив колишній керівник «Нашого радіо» Богдан Болховецький.

Зауважимо, що 18 травня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення ухвалила рішення про оголошення конкурсу на п’ять вільних ФМ-частот у Херсонській області та планує знайти ще низку частот, щоб забезпечити мовлення на півдні Херсонщини та на територію тимчасово окупованого Криму.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY