detector.media
19.05.2016 15:09
28 травня – майстер-клас‎ Брюса Шапіро «Розслідування та травма: журналістика в умовах насильства та трагедії»
28 травня – майстер-клас‎ Брюса Шапіро «Розслідування та травма: журналістика в умовах насильства та трагедії»
Школа журналістики «Української правди» 28 травня проводить майстер-клас за участі Брюса Шапіро, члена ради директорів Глобальної мережі журналістів-розслідувачів (Global Investigative Journalists Network). Він викладає журналістську етику у Колумбійському та журналістські розслідування у Єльському Університеті.

Майстер клас пройде 28 травня з 10.00 до 15.00. Місце: ‪#‎MediaHub
Вхід безкоштовний, реєстрація обов'язкова. Зареєструватись можна на сторінці заходу у Facebook.

«Висвітлення усього спектру тем – від вуличної злочинності та насильства в родині до війн та прав людини – вимагає від журналіста-розслідувача, що працює з постраждалими та свідками травматичних подій, особливих знань. На мастер-класі ми розглянемо нові методи проведення інтерв'ю, способи роботи з даними та необхідні навички для розвитку власних журналістських проектів у роботі з психологічно травмованими людьми та делікатними темами. Ми обговоримо професійну майстерність та етику у висвітленні травматичних подій, а також способи надання самодопомоги журналістам, що працюють у стресових та небезпечних умовах», - анонсує Школа журналісти «УП».

Брюс Шапіро – виконавчий директор Дартівського центру журналістики і травми (Dart Center for Journalism and Trauma). Це проект Колумбійської школи журналістики, спрямований на розвиток ефективних та сучасних методів висвітлення журналістами насильства, конфліктів і трагедій. Він також є членом ради директорів Глобальної мережі журналістів-розслідувачів (Global Investigative Journalists Network) і викладає журналістську етику у Колумбійському та журналістські розслідування у Єльському Університеті.

Брюс Шапіро неодноразово ставав лауреатом журналістських нагород. Міжнародній медіаспільноті він також відомий як автор книг Shaking the Foundations: 200 Years of Investigative Journalism in America та Legal Lynching: The Death Penalty and America's Future.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY