detector.media
18.05.2016 15:29
Провокатори надіслали неправдиві повідомлення журналістам щодо мітингу пам’яті жертв депортації
Провокатори надіслали неправдиві повідомлення журналістам щодо мітингу пам’яті жертв депортації
Херсонські журналісти, які сьогодні, 18 травня, знаходяться в Генічеську (Херсонська область) на заходах, присвячених 72-й річниці депортації кримськотатарського народу, отримують неправдиві смс-повідомлення про перенесення мітингу на КПВВ «Чонгар».

Про це повідомляє видання «Херсон онлайн» з посиланням на кореспондентку, якій також прийшло таке повідомлення на свій мобільний телефон.

У неправдивому смс-повідомленні вказується, що мітинг через побоювання за безпеку заходу перенесений на 17.00.

Кореспондентка «Херсон онлайн» передзвонила за телефонним номером, з якого прийшло повідомлення і з'ясувала, що абонент знаходиться в Краматорську (Донецька область). Жінка була здивована дзвінком.

За інформацією джерел видання в СБУ, це може бути спецоперацією російських спецслужби, які можуть відсилати смс-повідомлення або дзвонити з номерів без відома абонентів, які користуються даними номерами.

Журналісти попереджені про провокації.

Нагадаємо, у Генічеську Херсонської області сьогодні, 18 травня, відбувся мітинг, присвячений 72-й річниці депортації кримськотатарського народу. У заході вшанували пам'ять жертв тоталітарного режиму і депортації корінного кримського народу. У мітингу взяли участь близько 350 осіб. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY