detector.media
18.05.2016 14:18
20 травня – лекція для журналістів про висвітлення питань ветеранів АТО у ЗМІ
20 травня з 15.00 до 18.00 в київському Будинку офіцерів (вул. Грушевського, 30/1, ауд.117) відбудеться лекція ГО «Побратими» на тему «Висвітлення питань ветеранів АТО».

Спікерами стануть голова ГО «Побратими» Артем Денисов, його заступниця Івона Костина, військовий психолог Андрій Козінчук та ветеран АТО Микола Змієвський (батальйон «Фенікс», 79 ОАМБр).

На лекцію запрошуються журналісти українських видань. Спікери пояснять для них термінологію, повязану з психо-соціальною адаптацією військових до цивільного життя, обговорять формування образу ветерана у медіа та порадять, як говорити з бійцями під час інтерв’ю.

«Протягом останніх років у нашому щоденному вжитку з'явилось чимало нових термінів. Довелось висвітлювати нові непрості теми та спілкуватись з людьми з дуже інакшим досвідом. Ми неодноразово стикались з тим, що в медіа некоректно використовують ті чи інші слова, що стосуються нашого напрямку роботу. Саме слово "Ветеран" отримало нові асоціації, котрі створюють хибне зображення у суспільстві. Ви не просто висвітлюєте факти. Цього разу саме ви створюєте образ. Наша спільна відповідальність - зробити його правильним», - зазначають організатори.

Лекція проходить за підтримки партнерів: радіостанції «Армія FM» та ГО «Детектор медіа».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY