detector.media
18.05.2016 13:44
Прем'єру мультсеріалу «Козаки. Футбол» покаже «Сніданок з 1+1»
Прем'єру мультсеріалу «Козаки. Футбол» покаже «Сніданок з 1+1»
30 травня в ефірі програми «Сніданок з 1+1» на телеканалі «1+1» відбудеться прем'єра мультсеріалу «Козаки. Футбол» про нові пригоди легендарних персонажів.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Анімаційний серіал вийде в ефірі о 7.35.

Художник мультфільму - Едуард Кирич,  режисер - Володимир Дахно.

За сюжетом нового проекту, головні герої Око, Грай і Тур відправляться у подорож Європою. Кожна серія буде присвячена їх пригодам у новій країні: козаки влаштують кориду в Іспанії, побачать Лох-неське чудовисько в Шотландії, познайомляться з королевою Англії Єлизаветою ІІ і польським астрономом Миколою Коперником і, звичайно, зіграють у футбол зі знаменитими спортсменами.

Останній раз нові серії про пригоди козаків виходили на екрани 21 рік тому.

Нагадаємо, восени 2015 року медіа група «1+1 медіа», онлайн-кінотеатр Megogo і студія анімації Baraban приступили до виробництва анімаційного проекту «Козаки. Футбол». Телеканал «1+1» придбав ексклюзивні права на телепоказ 26 епізодів мультсеріалу. У свою чергу, онлайн-кінотеатр Megogo володіє ексклюзивними інтернет-правами. Авторами ідеї серіалу є Едуард Кирич, народний художник України і творець образів козаків, а також генеральний продюсер студії анімації Baraban Едуард Ахрамович.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY