detector.media
16.05.2016 14:48
20 травня – у Житомирі тренінг для журналістів з інформаційної розвідки
20 травня в Житомирі Дмитро Золотухін проведе 18-тий безкоштовний тренінг з інформаційної розвідки та навчанню OSINT-технікам.

Навчання пройде в рамках освітнього проекту OSINT Academy, мета якого - навчити всіх бажаючих використовувати новітні технології OSINT (Open Source Intelligence  - розвідка по відкритих даних) для створення суспільно-важливого контенту, зокрема про корупціонерів, політиків, чиновників, кандидатів на виборчі посади, для розпізнавання «фейків», неправдивої інформації окремих ЗМІ тощо.

Партнером OSINT Academy та співорганізатором навчання журналістів у Житомирі виступила Асоціація незалежних регіональних видавців України.

Початок тренінгу - 20 травня о 16.00 (завершення о 20.00).  Адреса: майдан ім. С.П.Корольова, 1 (Житомирська обл. адміністрація, 4 поверх, прес-центр, мала зала). Захід безкоштовний.

Ознайомитись із програмою тренінгу можна тут.

Реєстрація обов’язкова  за посиланням.

Тренер та керівник проекту - Дмитро Золотухін, радник міністра інформаційної політики України, директор Інституту постінформаційного суспільства, незалежний експерт з питань інформаційних війн і конкурентної розвідки.

17 тренінгів вже відбулись у 11 містах для 600 учасників (звіти, відгуки) на півдні, сході та центральній Україні. У травні-червні 2016 року навчання пройде у Рівному, Львові, Луцьку, Івано-Франківську, Житомирі, Одесі та всіх інших містах, з яких надходять заявки через форму реєстрації.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY