detector.media
15.05.2016 12:34
Тренер київського «Динамо» оголосив бойкот каналу Ахметова
Тренер київського «Динамо» оголосив бойкот каналу Ахметова
Головний тренер київського «Динамо» Сергій Ребров оголосив бойкот телеканалам «Футбол 1» / «Футбол 2», є офіційними трансляторами Української прем’єр-ліги.

Це він зробив в ефірі програми «Футбол LIVE» після переможного матчу з харківським «Металістом» в чемпіонаті України, який відбувся 14 травня, передає офіційний сайт каналів «Футбол 1» / «Футбол 2». Мовники перебувають у вланості «Медіа група Україна», що належить СКМ Рината Ахметова.

«Мені складно щось зараз коментувати. Я не знаю, що хто там зараз є експертами в студії, але в будь-якому випадку, хотів би цьому каналу, і цим експертам висловити свою думку, і думку команди. Справа в тому, що нікому не цікава думку тренерів, думка всіх людей навколо, є одні лише експерти, які все вирішують і, до того ж, можуть без зайвої дипломатії висловлюватися про футболістів. Хлопці попросили мене, щоб я не спілкувався з цим каналом. Це ненормально, коли експерти стають найголовнішими в футболі. Так що сьогодні для вашого каналу буде досить такого коментаря: ви самі бачили гру», – повідомив Сергій Ребров.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY