detector.media
13.05.2016 18:01
14 травня «UΛ:Перший» транслюватиме фінал «Євробачення-2016»
14 травня «UΛ:Перший» транслюватиме фінал «Євробачення-2016»
Фінальне змагання «Євробачення-2016», в якому Україну представлятиме Джамала, відбудеться завтра, 14 травня. Трансляція цього шоу в ефірі та на сайті телеканалу «UΛ:Перший» розпочнеться о 22.00.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Окрім того, фінал міжнародного пісенного конкурсу паралельно транслюватиме й Українське радіо.

За 20 хвилин до початку трансляції, о 21.40 в ефірі телеканалу вийде прямоефірне шоу «Євробачення. Передмова».

За перемогу на Євробаченні-2016 змагатимуться представники двадцяти шести країн. Це «Велика п'ятірка», яка автоматично потрапляє у фінал конкурсу: Італія, Іспанія, Франція, Німеччина і Велика Британія, а також країна-господарка цьогорічного шоу – Швеція. Ще двадцять учасників – ті, кого визнали найкращими за результатами двох півфіналів. Повний список фіналістів можна переглянути на сайті «UΛ:Перший».

Джамала виступить на конкурсі під номером 21.

Вестимуть шоу Монс Зелмерльов і Петра Меде. Вона – шведська телеведуча-комік, яка вже проводила конкурс 2013-го в Мальме. Він – переможець конкурсу минулого року завдяки виконанню пісні Heroes.

Напередодні фіналу, так само як і перед обома півфіналами, свої оцінки артистам виставлятимуть національні журі 26 країн-учасниць.

14 травня, після того як свою пісню виконає двадцять шостий конкурсант, вибір переможця цьогорічного конкурсу буде за глядачами. Україна теж голосуватиме – за всіх учасників, окрім Джамали. Смс-повідомлення, відправлені за Джамалу з українських мобільних операторів, зараховуватися не будуть. Докладні правила голосування з’являться на сайті каналу за годину до початку прямого ефіру.

Фінальне шоу «Євробачення-2016» обіцяє бути неймовірно яскравим. Окрім традиційних подій, що супроводжують міжнародний пісенний конкурс, цього року вперше за історію головної музичної події Європи свою пісню презентує артист, який не є конкурсантом. На сцені Globe Arena з'явиться американський співак Джастін Тімберлейк із новою піснею Can`t stop the feeling!

Нагадаємо, телетрансляцію «Євробачення-2016» здійснює виключно «UА:Перший». 5 травня на «UA:Першому» стартували щоденники «Євробачення-2016».

«Українське радіо» здійснює радіотрансляцію міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення-2016».

Журналісти інтернет-радіо Skovoroda готують на телеканалі «Еспресо» регулярні включення з «Євробачення-2016».

Фото: rbc.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY