detector.media
13.05.2016 16:14
«Радио Вести» запускає ранкову програму про подорожі
«Радио Вести» запускає ранкову програму про подорожі
15 травня на «Радио Вести» стартує програма «Контурні карти», яку вестимуть Ірина Кондратенко і Олександр Москалець - популярний журналіст і блогер.

Про це повідомляє прес-служба  медіахолдингу «Вести Украина».

Програма виходитиме в ефірі щотижня по неділях о 9.00 ранку.

Ірина Кондратенко і Олександр Москалець, які відвідали десятки країн світу, розповідатимуть  про те, що бачили на власні очі.

Ведучі поділяться секретами й корисними лайфхаки про те, як дістатися з аеропорту, де зупинитися, що визначного можна подивитися і куди сходити смачно повечеряти, які сувеніри купити. Слухачів чекає докладна розповідь про місцеву їжу, культурні особливості, основні визначні пам'ятки, а також поради для подорожуючих з дітьми і на автомобілі. Програма буде цікава всім, хто любить відкривати нові місця і країни і стане своєрідним нетривіальним путівником.

«"Контурні карти" - програма про мандрівників і для мандрівників. Ефір буде присвячений одній країні або ж окремому регіону - наприклад, Каталонії. Перша програма буде присвячена Іспанії, будемо говорити про Барселону, Гауді, їжу і музику», - розказала Ірина Кондратенко.

Нагадаємо, 10 травня «Радио Вести» та Міністерство інформаційної політики запускають проект «Крим. Декомунізовані» у межах радіопроекту ведучої «Радио Вести» Ксенії Туркової «Декомунізовані».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY