detector.media
13.05.2016 15:44
«Еспресо» повідомляє про глушіння супутникового сигналу телеканалу
«Еспресо» повідомляє про глушіння супутникового сигналу телеканалу
У четвер та середу, 11-12 травня, супутникове мовлення телеканалу «Еспресо» глушилось невідомими особами. Про це телеканал повідомило представництво супутникового оператора Ses Astra AB в Україні.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Факти створення навмисних завад трансляції зафіксовані технічними службами у вечірній прайм з 20.53 до 21.51. 

За даними технічного моніторингу, супутникове мовлення «Еспресо» атакували сигналом великої потужності навмисно, про що свідчить точне співпадіння частот, автоматичне вимкнення при знятті корисного сигналу для маскування.

Експерти виключають будь-які технічні несправності, адже обладнання космічного апарату Astra-4A працює у штатному режимі. Наразі компанія-оператор проводить усі необхідні заходи, щоб мінімізувати стороннє втручання у мовлення телеканалу «Еспресо».

Телеканал звертається до глядачів з проханням інформувати про будь-які завади якості телевізійного сигналу, а також про наявність будь-яких невідомих станцій супутникової передачі за телефоном: 044 242 78 53 або мейлом info@espreso.tv. Канал нагадує, що станція супутникової передачі може виглядати, як мікроавтобус із супутниковою антеною на даху. Зазвичай, зловмисники розташовують подібні станції в безлюдних місцях.

Нагадаємо, 11 травня телеканал «Україна», який входить до ТОВ «Медіа Група Україна», зазнав зовнішнього втручання в супутникове мовлення, що перешкоджало мовленню телеканалу. Про це йдеться у заяві «МГУ». Під час вечірнього ефіру з 21.23.27 до 22.28.27 години було зафіксовано незаконне глушіння ТБ-сигналу, що поширюється через супутник Astra4A, стверджує телеканал «Україна». Згідно з даними технічного спостереження, причиною проблеми з сигналом стало незаконне зовнішнє втручання.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY