detector.media
13.05.2016 11:47
Нацрада повторно перевірить чотири супутникові телеканали, які не ведуть мовлення
Нацрада повторно перевірить чотири супутникові телеканали, які не ведуть мовлення
12 травня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення призначила повторні позапланові перевірки чотирьох супутникових каналів, які не ведуть мовлення, за що вже отримали по попередженню від регулятора.

Повторні позапланові перевірки відбудуться в ТОВ «Апіа» (телеканал jn1), ТОВ «Міжнародний “Слов’янський канал”» (SCI), ТОВ «Юкрейніан фешн» (Ukrainian Fashion UF) і ТОВ «Українське народне телебачення УНТ» (УНТ).

Ці компанії Нацрада вже перевіряла на початку року, зафіксувала відсутність мовлення і 18 лютого оголосила їм усім попередження, зобов’язавши їх протягом місяця привести свою діяльність у відповідність до законодавства. Моніторинг Нацради зафіксував, що компанії не виконали розпорядження про усунення порушень і не відновили мовлення. Тому регулятор призначив їм повторні перевірки.

Нагадаємо, що 7 квітня Нацрада призначила позапланові перевірки чотирьох супутникових каналів, які не ведуть мовлення: ТОВ «Розумні покупки» (телеканал TV sale UKR), ТОВ «Тотвельд» (телеканал Xsport), ТОВ «ТРК ОЕ» (телеканал ОЕ) і ВМП «Горизонт» (телеканал «Горизонт-ТV»).

14 квітня Нацрада призначила позапланові перевірки супутникового каналу «Право TV» та харківського ефірного телеканалу «Фора» через відсутність мовлення.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY