detector.media
11.05.2016 18:21
«2+2» покаже в прямому ефірі чемпіонські бої за пояси WBA
«2+2» покаже в прямому ефірі чемпіонські бої за пояси WBA
У суботу, 14 травня, каналі 2+2 транслюватиме поєдинки за пояси континентальних чемпіонів за версією WBA за участі українських боксерів Олега Єфимовича, Олександра Єгорова та Артема Далакяна.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Пряма трансляція поєдинків розпочнеться о 21.00.

Чинний чемпіон Європи за версією EBU Олег Єфимович проведе захист поясу континентального чемпіона WBA у напівлегкій вазі у поєдинку з румунським боксером Євгеном Соріном Танас’є. Українець Олександр Єгоров боротиметься за вакантний титул континентального чемпіона по версії WBA у другій найлегшій вазі з білорусом Андрієм Ісаєвим. Артем Далакян (Україна) в поєдинку з екс-чемпіоном Європи Сільвіо Олтеану (Румунія) відстоюватиме пояс континентального чемпіона WBA у найлегшій вазі, який український боксер виборов рік тому, і вже провів його успішний захист у грудні минулого року.

Поєдинки відбудуться 14 травня в Києві, організатором вечора боксу є українська промоутерська компанія  Union Boxing Promotion.

Нагадаємо, 9 квітня на телеканалі «2+2» відбулася прем’єра програми «Королі рингу», в якій найвідоміші українські боксери розказують про свій шлях до вершин світового боксу, про «приховану» сторону слави і «спокуси» великого спорту, діляться спогадами про дитинство та юність, перші кроки у спорті.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY