detector.media
11.05.2016 16:29
До 27 травня – реєстрація на семінар «Цифрова журналістика: між політикою і пропагандою»
Журналістів, блогерів та працівників сфери медіа запрошують взяти участь у 5-денному семінарі «Цифрова журналістика: між політикою і пропагандою», який відбуватиметься з 29 червня по 3 липня в Києві.

Аудиторія заходу – журналісти (20-35 років) з України, Молдови, Азербайджану і Грузії. Семінар охоплюватиме стратегічну проблему незалежної журналістики: дотримання професійних, етичних та демократичних стандартів без пропаганди та ідеологічних упереджень, а також якість висвітлення з огляду на зміни в умовах соціального та технічного розвитку.

У рамках конкурсу буде відібрано 16 учасників, які будуть запрошені до участі у семінарі в Києві. Навчання, проживання та проїзд покриваються за рахунок організаторів.

Для участі треба заповнити аплікаційну форму і надіслати разом з CV та мотиваційним листом на електронну адресу  cs@stahlmedien.com  не пізніше 27 травня.

Робоча мова семінару – англійська.

Організатори: Європейська академія лідерства та дебатів у співпраці зі Штальмедіен (Німеччина), Академія української преси (Україна) та німецький блог CARTA за підтримки Міністерства Закордонних Справ ФРН. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY