detector.media
11.05.2016 14:00
Глядачі в Естонії отримали доступ до каналу UATV
Глядачі в Естонії отримали доступ до каналу UATV
Український телеканал іномовлення UATV у травні став доступним для абонентів загальнонаціонального кабельного оператора Естонії АТ «Телсет».

Як повідомила прес-служба UATV, український мовник включений в пакет цифрового телебачення DigiTV, передає «Інтерфакс-Україна».

Компанія «Телсет», заснована в 1991 році, надає послуги в сфері телекомунікацій в столиці Естонії Таллінні, а також в інших містах країни.

Прес-служба UATV нагадує, що український каналі іномовлення вже з'явився в Азербайджані, Польщі, Данії, Ізраїлі, Грузії, Латвії та інших країнах.

Надаємо, запуск мультимедійної платформи іномовлення України відбувся 1 жовтня 2015 року. В рамках платформи замість супутникового телеканалу УТР в ефірі стартував телеканал UATV. Він віщає з трьох супутників: Amos 3, Azerspace 1, Galaxy 19, а також в інтернеті на власному каналі в YouTube.

25 квітня український телеканал іномовлення UATV став доступним для абонентів платформи Avios, яка надає послуги IPTV у близько ста містах і містечках Польщі (Варшава, Краків, Щецин, Ґдиня, Вроцлав, Люблін, Познань, Торунь та інші).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY