detector.media
11.05.2016 13:33
У Маріуполі на фрілансера напав молодик з російською символікою
У Маріуполі на фрілансера напав молодик з російською символікою
9 травня у Маріуполі (Донецька область) невідомий молодик намагався розбити камеру журналісту-фрілансеру Олексію Коваленку, який знімав мітинг до Дня перемоги над нацизмом.

Про це повідомляє Інститут масової інформації (ІМІ).

За словами фрілансера, на нього напад молодик 15-16 років.

«Знімав відео на мітингу Дня перемоги в Маріуполі. Все проходило дуже спокійно. Але потім я побачив хлопця 15-16 років у натовпі. На ньому була спортивна куртка з надписом Russia на спині і гербом Росії на грудях. Я зняв кадр зі спини, потім підійшов з опущеною камерою і спитав його, чому хлопець так вдягнений. Сказав, що зніматиму і підняв камеру. Він з криком "а шо тебе надо" кинувся в мій бік, спробував вдарити по камері. На щастя, він лише трохи її зачепив і не розбив. Я відійшов», - розповів Олексій Коваленко ІМІ.

Він додав, що нападник швидко зник, оскільки злякався поліції, яка стояла неподалік.

Фото молодика зі спини Олексій Коваленко опублікував у своєму Facebook. «Скріншот з відео, яке я знімав на мітингу в Маріуполі. За кілька секунд цей хлопець спробує розбити мою камеру. 
P.S. Окрім цього все пройшло дуже спокійно. Без стрічок і криків "фашизм не пройдьот"
», - написав він.

Нагадаємо, 9 травня у Краматорську (Донецька область) під час мітингу в Сквері героїв було скоєно напад на журналіста місцевого видання «Восточный проект» Романа Кошмала, який знімав конфлікт з «георгіївськими стрічками».

Фото: з Facebook Олексія Коваленка

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY