detector.media
10.05.2016 17:29
Компанія «1+1 Продакшн» завершила структурні зміни
Компанія «1+1 Продакшн» завершила структурні зміни
Компанія «1+1 Продакшн» оголосила про призначення керівників ще двох жанрових напрямків, тим самим повністю укомплектувавши команду у новій структурі.

Про це повідомляє прес-служба групи «1+1 медіа», до якої входить продакшн.

З травня керівницею напрямку «Драма» стала Олена Єремєєва, а напрямок «Реаліті і скріптед-реаліті» очолить Ксенія Чорна.

«Драма – дуже затребуваний глядачем сегмент. Ми будемо багато працювати, розвивати напрямок і розвиватись самі, у нас є сильна команда, багато ідей і сил», - сказала Олена Єремєєва.

«Я дуже люблю жанр реаліті, він про неймовірних людей, абсолютно різних, з різним минулим і соціальним статусом, і мене це надихає. 1+1 Продакшн неймовірно амбіційна компанія, і мені хочеться зробити вклад в цю історію успіху і допомогти Продакшину добиватись нових масштабних цілей», - зазначила Ксенія Чорна, яка раніше обіймала посаду креативної продюсерки відділу маркетингу телеканалу «Україна».

«Я вірю, що такі структурні зміни дозволять нам виробляти ще більш якісний контент і стати лідером виробництва не тільки на ринку України, але і за її межами», - прокоментувала генеральна продюсерка «1+1 Продакшн» Вікторія Лєзіна.

Раніше компанія «1+1 Продакшн» оголосила про кадрові перестановки та зміни у структурі. Керівником напрямку «Великі розважальні шоу» став Володимир Завадюк, іміджевими проектами управляє Олеся Коваленко, а відділ розробок очолив Олександр Клейменов.

Нагадаємо, у березні у російського каналу СТС з'явилася нова програмна директорка Ольга Задорожна, яка раніше працювала продюсеркою компанії «1+1 Продакшн».

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY