detector.media
10.05.2016 14:53
Канал «Гамма» показав звернення Симоненка, який заявив, що владу в Україні захопили нацисти
Канал «Гамма» показав звернення Симоненка, який заявив, що владу в Україні захопили нацисти
9 травня київський кабельний телеканал «Гамма» показав промову лідера забороненої Комуністичної партії України (КПУ) Петра Симоненка.

Про це повідомляє видання zaxid.net.

Телеканал «Гамма», власником і директором якого є син лідера українських комуністів Андрій Симоненко, показав у своєму ефірі відеозвернення Петра Симоненка, у якому той виправдовував комуністичний режим в Україні 1920-1991 роках і пропагував діяльність забороненої КПУ. Теперішню українську владу він назвав «неонацистким отребьем, пришедшим к власти в Украине после вооруженного переворота в феврале 2014 года».

Петро Симоненко також звинуватив владу в перейменуванні «тисяч улиц и населенных пунктов, названных в честь героев Великой Отечественной войны» і висміяв ідею Дня пам’яті і примирення, який відзначають в Україні 9 травня.

«С кем и чем примириться? Нам предлагают помириться с пособниками фашистов, полицаями и предателями Родины», – заявив він.

Відеозвернення Петра Симоненка також опубліковане на сайті КПУ, з якого після заборони комунстітичної символіки прибрали серп і молот. Судячи з повідомлень на сайті, українські комуністи продовжують активну діяльність попри офіційну заборону комуністичної ідеології і навіть самої назви «комуністична партія», зазначає zaxid.net.

Телеканал «Гамма», який показав в ефірі відеозвернення Симоненка, веде мовлення в Києві з кінця 2006 року на підставі 10-річної ліцензії Нацради з питань телебачення і радіомовлення.  У 2009 році Нацрада видала «Гаммі» ліцензію на супутникове мовлення.

Нагадаємо, 9 травня у Києві поліція затримала чоловіка, який вдавав із себе російського журналіста. «Ще затримано одного чоловіка, який представлявся журналістом російських телеканалів, у нього немає жодних документів, які підтверджували б це. За нашою інформацією, він проводив зйомки на окупованій території», - сказав начальник Головного управління Національної поліції в Києві Андрій Крищенко.

Фото: скріншот відео

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY