detector.media
10.05.2016 14:38
Столична поліція з’ясовує особу, яка вела зйомку від імені проросійського каналу
Столична поліція з’ясовує особу, яка вела зйомку від імені проросійського каналу
9 травня у Києві поліція затримала чоловіка, який видавав себе за російського журналіста.

Про це повідомив начальник Головного управління Національної поліції в Києві Андрій Крищенко, передає видання Lb.ua.

«Ще затримано одного чоловіка, який представлявся журналістом російських телеканалів, у нього немає жодних документів, які підтверджували б це. За нашою інформацією, він проводив зйомки на окупованій території», - сказав начальник Головного управління Національної поліції в Києві.

Затриманий представлявся, зокрема, співробітником мережевого інформаційного агентства Anna-News, офіційно зареєстрованого в невизнаній республіці Абхазія.

За словами Андрія Крищенка, що особу затриманого встановлюють. Його доправили в районне управління поліції, з ним працюють співробітники Служби безпеки України.

Lb.ua також повідомляє, що 9 травня в столичному Парку слави побував колишній депутат Верховної Ради Володимир Марченко (Прогресивна соціалістична партія) з відеокамерою, на якій був логотип каналу Anna-News.

Нагадаємо, 9 травня у Краматорську (Донецька область) під час мітингу в Сквері героїв було скоєно напад на журналіста місцевого видання «Восточный проект» Романа Кошмала, який знімав конфлікту з «георгіївськими стрічками».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY