detector.media
09.05.2016 11:45
Хакери провели «операцію» #OpMay9 зі зламу сепаратистських та пропагантисьских сайтів
Хакери провели «операцію» #OpMay9 зі зламу сепаратистських та пропагантисьских сайтів
Анонімний хакерський альянс угруповань FalconsFlame і Trinity розповсюдив відеозвернення, на якому повідомляє про проведення «операції» #OpMay9 зі зламу сайтів російських пропагандистів і терористів «ДНР».

Про це йдеться у відео на YouТube під назвою «Хакеры FalconsFlame и Trinity открыли операцию #OpMay9».

У своєму зверненні хакери пообіцяли, що передане ними відео з'явиться 9 травня на кількох знищених ними сайтах російських пропагандистів і терористів «ДНР».

Серед зламаних хакерами, за повідомленнями користувачів, - сепаратиcтські сайти  dnr-online.ru  і dnr-pravda.ru , на яких розміщено текст звернення, присвяченого Другій світовій війні, і гасло «Ніколи знову».

«Після нашого попереднього відеозвернення 29 квітня деякі глядачі вирішили, що ми жартуємо. Але ми не жартуємо, а говоримо абсолютно серйозно. Після нашої останньої атаки популярний сайт агресивної російської пропаганди Anna News був недоступний близько 5 діб. Це інформаційний ресурс, орієнтований на поширення брехні проти Грузії, України та Сирії. Наше перше відеозвернення висіло на цьому сайті більше 5 годин, а адміністраторам потрібно було більше 100 годин, що б частково відновити роботу ресурсу. При цьому значна частина даних була ними безповоротно загублена.

Це був наш невеличкий подарунок українському суспільству до Великого свята Воскресіння Христового. Ми показали, як світло з легкістю руйнує темряву», - йдеться у зверненні хакерів.

У своєму відео вони також нагадують, що 70 років тому український народ втратив близько 7 мільйонів своїх синів і дочок в боротьбі проти агресора і окупанта.  

«Сьогодні до Дня пам'яті і перемоги ми даруємо українському суспільству новий подарунок. У цей день ціла мережа інформаційних ресурсів агресора і сайтів російських терористів Донбасу буде паралізована. На багатьох сайтах противника з'явиться це відеозвернення і інші матеріали, що викривають брехню окупантів», - заявляють хакери.

Як йдеться у повідомленні у Twitter спільноти #InformNapalm , «активна фаза операції #OpMay9  #оп9Мая успішно завершена. Всі дані і пруф зі зломів передамо для публікації #InformNapalm».

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY