detector.media
06.05.2016 17:41
Габріелла Массанга вестиме на 5-му каналі новий проект про родинні цінності
Габріелла Массанга вестиме на 5-му каналі новий проект про родинні цінності
У неділю, 8 травня, на 5-му каналі стартує новий проект «Сімейні зустрічі з Габріеллою Массангою», який має на меті «показати значимість родинних цінностей у побудові міцної української держави», повідомляє прес-служба каналу.

Щотижня Габріелла Массанга зустрічатиметься із зірками шоу-бізнесу, політиками, спортсменами та бізнесменами, які в колі близьких та рідних розкриватимуть маловідомі факти зі свого особистого життя, розповідатимуть про свої сімейні цінності, власні звичаї та традиції.

Програма виходитиме по неділях о 9:10.

«Головна мета "Сімейних зустрічей" на прикладі сімейних цінностей відомих українських родин показати глядачу, що Україна велика дружня родина, і у складний для країни час лише підтримка і єднання можуть наблизити нас до перемоги, адже лише міцна родина може бути основою міцної держави», – зазначає авторка і ведуча проекту Габріелла Массанга.

Першими, до кого завітає в гості ведуча, стануть родини української співачки Марини Одольської, шоумена, коміка та ведучого Дяді Жори, солістки гурту «Фрістайл» Ніни Кірсо та соліста проекту Pianoбой Дмитра Шурова.

Нагадаємо, що 5 канал також відновлює вихід проекту «Кіно з Яніною Соколовою». Перший після п’ятимісячної перерви випуск вийде в ефір у суботу, 7 травня.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY