detector.media
05.05.2016 11:02
24 канал покаже документально-ігровий фільм «Справжня Русь»
24 канал покаже документально-ігровий фільм «Справжня Русь»
У неділю 8 травня на 24 каналі відбудеться телевізійна прем’єра документально-ігрового фільму «Справжня Русь» виробництва «Знімального цеху Артура Якубова».

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Стрічка вийде в ефірі о 22.00.

«Це фільм про історичну справедливість. Автори -  – ставили собі за мету показати різницю між українським та російським народами і відновити історичну справедливість - повернути нам Київську Русь, до якої московіти не мають жодного стосунку», - анонсує телеканал.

«Київська Русь, Козаччина і Україна - це різні назви однієї держави, одного народу. Народу свободолюбного і демократичного. Мова і культура жили і об’єднували навколо себе русинське, козацьке і українське. Раз за разом ми перемагали супротивника, і вже, здавалося, остаточно перемогли. Але нове тисячоліття зрушилося старим ворогом.

У фільмі ми розповідаємо про те, що росіяни є більшою мірою нащадками угро-фінських племен, ніж слов'ян. Розвінчуємо міф, що українська мова є діалектом російської. Підкреслимо індивідуальність походження і розвитку української культури. Все це знаходить відгук у сучасних подіях, що відбуваються у відносинах між Україною та Росією. Показавши минуле, яким воно було насправді, ми побачимо повне пояснення теперішніх агресивних дій Російської Федерації», - сказав автор сценарію і режисер фільму Артур Якубов.

Героями документально-ігрової стрічки стали Левко Лук'яненко, Анатолій Криволап, В'ячеслав Корнієнко, Любомир Гузар, Василь Шкляр, Сергій Притула, братии Капранови.

Фільм «Справжня Русь» вийшов в прокат в грудні 2015 року в США та Канаді, а в Україні – в березні 2016 року.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY