detector.media
04.05.2016 16:16
«Укрінформ» повідомлятиме про розбудову «нової Донеччини»
«Укрінформ» повідомлятиме про розбудову «нової Донеччини»
Сьогодні, 4 травня, стартує спільний інформаційний проект Донецької обласної державної адміністрації, обласної військово-цивільної адміністрації та інформаційного агентства «Укрінформ» під назвою «Укрінформ – Донеччина».

Про це повідомляє «Укрінформ».

Мета проекту «Укрінформ - Донеччина», як зазначає ІА, - «розширити рамки висвітлення позитивних зрушень у регіоні».

«Інформаційний проект «Укрінформ - Донеччина» покликаний показати, що робить влада для інтеграції області в єдиний український простір, якими темпами проводить відновлення інфраструктури, як впроваджує структурні зміни в економіці та з якими викликами стикається на прифронтовій території», - повідомляє «Укрінформ».

Ініціатори проекту розповідатимуть не тільки про військову ситуацію, але й про кроки, що робить Донеччина на шляху повернення до нормального життя.

«Облдержадміністрація має дорожню карту побудови нової Донеччини. Ми затвердили програму соціально-економічного розвитку регіону на 2016 рік, на реалізацію якої передбачається спрямувати 7,8 млрд грн. Насамперед, це інвестиції в об'єкти водо- і теплопостачання, побудова опорних шкіл і розвиток медицини. Таких коштів, які влада зараз вкладає в регіон, тут не було ніколи, навіть за мирних часів», - сказав очільник Донецької ОДА Павло Жебрівський.

Матеріали проекту «Укрінформ - Донеччина» можна переглянути тут.

Нагадаємо, у квітні уряд присвоїв генеральному директору українського національного інформаційного агентства «Укрінформ» Олександру Харченку третій ранг державного службовця.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY