detector.media
04.05.2016 15:53
Новий серіал Віктора Приходька «Відьма» стартує на «1+1» 10 травня
Новий серіал Віктора Приходька «Відьма» стартує на «1+1» 10 травня
10 травня на телеканалі «1+1» стартує 20-серійна мелодрама «Відьма» виробництва української продакшн-студії Pro TV Віктора Приходька. Про це повідомляє прес-служба «1+1».

Події в серіалі «Відьма» відбуваються у провінції, яка далека від цивілізації. За сюжетом, сільський коваль Роман рятує дівчину, яка тоне у річці. Через життєві незгоди Надія втратила пам’ять. Повернути утопленицю до життя допомагає місцева знахарка. Роман, піклуючись про дівчину, закохується в неї. Місцеві дівчата називають Надію відьмою та всіляко намагаються вижити із села.

Режисери серіалу – Ігор Забара і Бата Недич (знімав серіал «1+1» «Хазяйка»). У ролях – Олена Стефанська, Євгенія Лоза, Максим Радугін, Сергій Калантай, Ігор Рубашкін, Наталя Васько, Любов Тихомирова, Лев Соломонов, Олександр Попов (ведучий проекту «Сніданок. Вихідний», актор серіалу «Хазяйка»).

Серіал виходитиме на «1+1» з понеділка по четвер о 21:00.

Нагадаємо, компанія Pro TV почала зйомки серіалу «Відьма» на замовлення «1+1» у липні 2015 року. Телесеріал є оригінальною розробкою виробників, його жанр – мелодрама з елементами містики. Автор сценарію – Віктор Приходько. Він продюсує проект спільно зі своїм сином Артемом Приходьком. Права на показ в Україні належать «1+1 медіа». Як розповідав Віктор Приходько, планується продаж серіалу в Росію, Казахстан, Білорусь, країни Балтії, Ізраїль, США та на регіональні канали.

Фото - прес-служби «1+1»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY