detector.media
03.05.2016 18:36
В Одесі напали на знімальну групу 7-го каналу
В Одесі напали на знімальну групу 7-го каналу
Інцидент стався біля офісу каналу на Старопортофранківській вулиці. Внаслідок нападу вогнепальне поранення отримав журналіст.

Про це пише Dumskaya.net з посиланням на повідомлення редакції ЗМІ.

«Його врятувала куртка і картеч не потрапила по життєво важливих органах. У операторів - розбиті обличчя», - йдеться у повідомленні. 

Зазначено, що нападники приїхали на авто Honda темно-сірого кольору з номером ВН4152НВ та під час нападу використали  помпову рушницю і травматичні пістолети. Окрім того кореспондента та двох операторів побили. Постраждалих госпіталізовано.

За даними телеканалу, у одного оператора перелом стінки гайморової пазухи, у другого - перелом носа і попередньо струс мозку, а у журналіста - кульові поранення голови і спини.

Як повідомив гендиректор 7 канала Михайло Малишев в ефірі телеканалу «112 Україна», до будівлі, де розміщено канал, прибули невідомі та попросили покликати одного з операторів Дмитра Бондаренка, а під час розмови з ним завдали йому удару в обличчя.

За словами Малишева, разом  з цим від нападників пролунала фраза «Нема чого тут розбиратися, діставай помпу». Один з чоловіків дістав з машини, на якій  нападники прибули, помпову рушницю і відкрив вогонь по журналістах.

Наразі, за повідомленням управління поліції, у місті запроваджено план «Перехоплення».

Про напад на знімальну групу повідомила й співробітник телеканалу Олена Ротарі на своїй сторінці в ФБ. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY