detector.media
29.04.2016 13:07
Нацрада проліцензувала пізнавальний телеканал Epoque
Нацрада проліцензувала пізнавальний телеканал Epoque
28 квітня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення ухвалила рішення про видачу супутникової ліцензії телеканалу під назвою Epoque (з французької – «Епоха»).

Ліцензіатом стало ТОВ «ТРК “Корисне ТБ”», яке з листопада 2015 року має також ліцензію на супутниковий тематичний телеканал «Дача».

Epoque – це науково-просвітницький цілодобовий канал. Програмна концепція передбачає 17 годин національного продукту і 7 годин – іноземного. Власного виробництва на каналі не буде, лише закупний продукт. Весь контент в ефірі буде російською мовою.

Власниками компанії-ліцензіата є топ-менеджери супутникового оператора «Саттелеком» Володимир Сальнік та Андрій Медвєдь і співробітниця компанії MRM (Film.ua Group) Катерина Удут, директором – Андрій Медвєдь. До речі, Андрій Медвєдь також є членом редакційної ради нішевого телеканалу про мисливство і рибальство «Трофей» (ТОВ «ТРК Трофей ТВ»).

Студія каналу розташована там, де й офіс її супутникового оператора, компанії «Саттелеком» - на кіностудії Film.ua (вул. Закревського, 22 у Києві).

За повідомленнями з відкритих джерел, тестове мовлення телеканалу Epoque на супутнику Amos 3 триває з 1 березня. Сигнал каналу, згідно з ліцензією, буде кодованим.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY